skip to Main Content

Informatie over het huis

Waar staat het
Huis van Sint

Sinds 2015 verblijft Sinterklaas met zijn pieten in het Stadhuismuseum van Zierikzee. Voor de gelegenheid is dit dan het Huis van Sinterklaas van Schouwen-Duiveland. Sinterklaas is hier erg blij mee en als dank hiervoor zorgt hij ervoor dat alle kinderen een rondleiding krijgen door het Huis van Sinterklaas. Je ziet waar de pieten slapen en waar zij pepernoten bakken. De pieten oefenen ook om op de daken te klimmen, misschien mag jij dit ook wel doen. Uiteraard is Sinterklaas er ook en die heeft natuurlijk ook tijd voor jou!

Uiteraard laten we ook in deze roerige tijden Sinterklaas niet op de stoep staan. Hij mag gewoon, samen met zijn Pieten, verblijven in het Stadhuismuseum. Waar de kindjes anders bij hem op bezoek konden, gaan we dat nu anders doen: via filmpjes en livestreams zal de Sint regelmatig van zich laten horen. Natuurlijk zal ook de rode brievenbus weer prominent aanwezig zijn. De Sint zal wellicht live via de facebookpagina van het Huis de brieven en tekeningen laten zien die de kinderen voor hem hebben gemaakt.

Natuurlijk vinden wij het enorm jammer dat het Huis niet gewoon door kan gaan zoals andere jaren. Maar we hopen in 2021 weer te kunnen openen voor publiek.

Back To Top